Sportworx en U-Sport verlengen de samenwerking voor het komende beachvolleybalseizoen 2024. Net als vorig jaar zal U-Sport met haar water- en zweetresistente zonnebrandlotion een insmeerstraat bieden aan alle spelers en bezoekers van de BetCity Eredivisie Beach en de BetCity Queen & King of the Court National Series. Het bieden van deze huidbescherming is een zeer waardevolle toevoeging aan Nederlands hoogst aangeschreven beachvolleybal tour.

Beachvolleybal is dé zomersport bij uitstek, waarbij spelers en toeschouwers vaak veel blootstelling aan zon ervaren. Hierom ziet U-Sport de samenwerking met de BetCity Eredivisie Beach als een perfecte match. “Het biedt ons de unieke kans om bij te dragen aan de huidbescherming van beachvolleyballers, die tijdens hun prestaties continu worden blootgesteld aan de zon. Het is onze missie om sporters te ondersteunen in het veilig genieten van sport, zodat zij zich alleen hoeven focussen op het behalen van topprestaties! We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en het positieve effect dat we samen met de BetCity Eredivisie Beach hebben op de gezondheid en prestaties binnen de beachvolleybalgemeenschap” laat U-Sport weten.

Ook Kenneth Verwaal, projectleider van de BetCity Eredivisie Beach, is in zijn nopjes met de verlengde samenwerking. “Deze voortzetting van onze partnerschap betekent niet alleen dat we kunnen blijven genieten van hoogwaardige zonbeschermingsproducten tijdens onze evenementen, maar het onderstreept ook het belang dat wij hechten aan de gezondheid en veiligheid van onze spelers en fans. Als beachvolleybal promotor begrijpen we hoe cruciaal het is om onze huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van zon tijdens lange dagen op het zand. Met de steun van U-Sport kunnen we ervoor zorgen dat onze atleten en toeschouwers de juiste bescherming hebben om te kunnen genieten van de mooiste sport die er is.”

Sun Protector SPF 30
De U-Sport Sun Protector SPF 30 is een water- en zweetresistente zonnebrandlotion, speciaal ontwikkeld voor sporters. De lotion beschermt je huid optimaal tegen de UVA en UVB-straling. Ideaal voor de outdoor sporter die op een zorgeloze manier het beste uit zichzelf wilt halen. 


De Sun Protector SPF 30: 

        Heeft een zonbeschermingsfactor van 30; 

        Biedt effectieve en langdurige bescherming tegen UVA en UVB-straling; 

        Beschermt de huid tegen verbranding en vroegtijdige huidveroudering;

        Is water- en zweetresistent; 

        Is geschikt voor gezicht en lichaam; 

        Is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden, dus ook voor de gevoelige huid en voor kinderen; 

        Is vegan en milieuvriendelijk. 


Meer informatie: https://www.u-sport.com/producten/sun-protector-spf-30/

Bekijk ook eens