Beleef een dagje strand in jouw stad! Op 20 en 21 juli 2024 vindt het NK BetCity Queen & King of the Court plaats in Breda! Dit beachvolleybal toernooi is gratis te bezoeken en toegankelijk voor iedereen. Of je nu komt om de topspelers in actie te zien, zelf wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon wilt genieten van de sfeer, iedereen is welkom! Dit is de laatste stop van Queen & King of the Court dit jaar, waar de beste van Nederland strijden om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen Queen & King of the Court.


WEDSTRIJDSCHEMA & UITSLAGEN

TOEGANG GRATIS

FOTO‘S & VIDEO’S

LIVESTREAM

Locatie

Het kloppende hart van het evenement is het officiële wedstrijdveld, waar zowel Nederlandse topspelers als veelbelovende talenten strijden om de overwinning. Buiten het wedstrijdveld vind je een bruisende festivallocatie, waar je kunt genieten van een relaxte sfeer en allerlei activiteiten. Kom en ervaar de perfecte mix van topsport en ontspanning!

Hier moet je zijn!

Pier15
Veilingkade 12
4815 HC Breda

Bereikbaarheid
Reis je met het openbaar vervoer? Pier15 ligt op vijftien minuten lopen vanaf station Breda of op vier minuten lopen vanaf bushalte Belcrumweg.
Kom je liever met de auto? Parkeren kan bij Q-Park P+R Station Breda.

Dit is er nog meer te beleven!

Naast de spannende strijd om het Nederlands Kampioenschap is er in Breda ook veel te ontdekken. Verken de historische binnenstad met zijn prachtige architectuur en gezellige pleinen. Bezoek het indrukwekkende Kasteel van Breda of geniet van een ontspannen wandeling door het stadspark Valkenberg. Een boottochtje over de singels is ook een absolute aanrader.

Partners

 

Wedstrijdschema & Uitslagen

Volgt later

Volgt later

Foto & Video