Beleef een dagje strand in jouw stad! Op Bevrijdingsdag, 5 mei 2024, vindt BetCity Queen & King of the Court plaats in Hilversum! Dit beachvolleybal toernooi is gratis te bezoeken en toegankelijk voor iedereen. Of je nu komt om de topspelers in actie te zien, zelf wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon wilt genieten van de sfeer, iedereen is welkom!


WEDSTRIJDSCHEMA & UITSLAGEN

FOTO‘S & VIDEO’S

Locatie

Het kloppende hart van het evenement is het officiële wedstrijdveld, waar zowel Nederlandse topspelers als veelbelovende talenten strijden om de overwinning. Buiten het wedstrijdveld vind je een bruisende festivallocatie, waar je kunt genieten van een relaxte sfeer en allerlei activiteiten. Kom en ervaar de perfecte mix van topsport en ontspanning!

Hier moet je zijn!

Marktplein / Langgewenst 14
1211 BB, Hilversum

Bereikbaarheid
Reis je met het openbaar vervoer? Het Marktplein ligt op vijf minuten lopen vanaf station Hilversum.
Kom je liever met de auto? Parkeren kan bij Q-Park Markt.

Wat is er nog meer te beleven?

Combineer het bekijken van de wedstrijden met een bezoek aan het centrum van Hilversum. Bezoek het mediapark, voel de creativiteit borrelen en bewonder de bijzondere architectuur. Ontdek alles over de invloed van media in Het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid of breng een bezoek aan hét fotografiemuseum van Nederland: Museum Hilversum. Op 5 mei wordt ’s avonds Bevrijdingsdag in stijl afgesloten met een spectaculaire vuurwerk- en lasershow in het teken van 600 jaar Hilversum.

Wedstrijdschema & Uitslagen

Partners

 
 

Foto & Video