Beleef een dagje strand in jouw stad! Op 22 en 23 juni 2024 vindt BetCity Queen & King of the Court plaats in Amstelveen! Dit beachvolleybal toernooi is gratis te bezoeken en toegankelijk voor iedereen. Of je nu komt om de topspelers in actie te zien, zelf wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon wilt genieten van de sfeer, iedereen is welkom!


WEDSTRIJDSCHEMA & UITSLAGEN

FOTO‘S & VIDEO’S

Locatie

Het kloppende hart van het evenement is het officiële wedstrijdveld, waar zowel Nederlandse topspelers als veelbelovende talenten strijden om de overwinning. Buiten het wedstrijdveld vind je een bruisende festivallocatie, waar je kunt genieten van een relaxte sfeer en allerlei activiteiten. Kom en ervaar de perfecte mix van topsport en ontspanning!

Hier moet je zijn!

Stadsplein
1186 WB Amstelveen

Bereikbaarheid
Reis je met het openbaar vervoer? Het Stadsplein ligt op drie minuten lopen vanaf bushalte Binnenhof en op drie minuten lopen vanaf busstation Amstelveen.
Kom je liever met de auto? Parkeren kan bij Parkeergarage Stadsplein.

Wat is er nog meer te beleven?

Tegelijkertijd met Queen & King of the Court vindt ook Amstelveen Beach plaats op het Stadsplein. Van 15 t/m 27 juni zijn er allerlei activiteiten zoals een Sport Experience, Kidsfestival en allerlei andere clinics en toernooien. Kijk op de website van Amstelveen Beach voor het gehele programma.

Wedstrijdschema & Uitslagen

Partners

 
 

Foto & Video