Beleef een dagje strand in jouw stad! Op 8 en 9 juni 2024 vindt de BetCity Eredivisie Beach plaats in Nijmegen! Het evenement is gratis en toegankelijk voor iedereen. Of je nu komt om de topspelers in actie te zien, zelf wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon wilt genieten van de sfeer, iedereen is welkom!


WEDSTRIJDSCHEMA & UITSLAGEN

FOTO‘S & VIDEO’S

Locaties

Het kloppende hart van het evenement is het officiële wedstrijdveld, waar zowel Nederlandse topspelers als veelbelovende talenten strijden om de overwinning. Buiten het wedstrijdveld vind je een bruisende festivallocatie, waar je kunt genieten van een relaxte sfeer en allerlei activiteiten. Kom en ervaar de perfecte mix van topsport en ontspanning!

Hier moet je zijn!

Waalkade 89
6511 XR Nijmegen

Bereikbaarheid
De Waalkade ligt op tien minuten lopen vanaf station Nijmegen. Of neem de bus naar de halte Waalkade, daarna is het nog vijf minuten lopen naar de velden.
Pak je liever de auto? Deze kan je parkeren in de Parkeergarage Eiermarkt.

Wat is er nog meer te beleven?

Combineer het bekijken van de Eredivisie Beach met een bezoek aan de oudste stad van Nederland: Nijmegen. Struin door de winkelstraten langs hippe boetiekjes en unieke conceptstores. Of volg een stadswandeling door de stadsparken, langs de Waalkade en de Stevenskerk. Onderweg ontdek je meer over de Nijmeese historie van de Romeinen tot de Tweede Wereldoorlog.

Wedstrijdschema & Uitslagen

Volgt later

Volgt later

Partners

 

Foto & Video