Beleef een dagje strand in jouw stad! Op 1 en 2 juni 2024 vindt BetCity Queen & King of the Court plaats in Tilburg! Dit beachvolleybal toernooi is gratis te bezoeken en toegankelijk voor iedereen. Of je nu komt om de topspelers in actie te zien, zelf wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon wilt genieten van de sfeer, iedereen is welkom!


WEDSTRIJDSCHEMA & UITSLAGEN

FOTO‘S & VIDEO’S

Locatie

Het kloppende hart van het evenement is het officiële wedstrijdveld, waar zowel Nederlandse topspelers als veelbelovende talenten strijden om de overwinning. Buiten het wedstrijdveld vind je een bruisende festivallocatie, waar je kunt genieten van een relaxte sfeer en allerlei activiteiten. Kom en ervaar de perfecte mix van topsport en ontspanning!

Hier moet je zijn!

Beach Tilburg
Spoorpark 6
5038 LS Tilburg

Bereikbaarheid
Reis je met het openbaar vervoer? Beach Tilburg ligt op een kwartier lopen vanaf station Tilburg of drie minuten lopen vanaf bushalte Hart van Brabantlaan.
Kom je liever met de auto? Parkeren kan bij Parkeergarage Knegtel.

Wat is er nog meer te beleven?

In Tilburg is nog veel meer te beleven! Wist je dat het weekend ervoor (23 t/m 26 mei) het beachhandball toernooi Camelot plaatsvindt? Beachhandbal is een dynamische en snelle variant van traditioneel handbal dat op een zanderige ondergrond wordt gespeeld. Kom gratis kijken naar de beste teams van Europa en daarbuiten!

Wedstrijdschema & Uitslagen

Partners

 
 

Foto & Video