Beleef een dagje strand in jouw stad! Op 24 en 25 augustus 2024 vindt de BetCity Eredivisie Beach plaats in Utrecht! Het evenement is gratis en toegankelijk voor iedereen. Of je nu komt om de topspelers in actie te zien, zelf wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon wilt genieten van de sfeer, iedereen is welkom!


WEDSTRIJDSCHEMA & UITSLAGEN

FOTO‘S & VIDEO’S

Locatie

Het kloppende hart van het evenement is het officiële wedstrijdveld, waar zowel Nederlandse topspelers als veelbelovende talenten strijden om de overwinning. Buiten het wedstrijdveld vind je een bruisende festivallocatie, waar je kunt genieten van een relaxte sfeer en allerlei activiteiten. Kom en ervaar de perfecte mix van topsport en ontspanning!

Hier moet je zijn!

Jaarbeursplein 6
3521 AL, Utrecht

Bereikbaarheid
Reis je met het openbaar vervoer? Het Jaarbeursplein ligt op twee minuten lopen vanaf station Utrecht Centraal.
Kom je liever met de auto? Parkeren kan bij Parkeergarage Croeselaan.

Dit is er nog meer te beleven!

Rondom het beachvolleybalveld in Utrecht is er nog veel meer te beleven! In de fanzone geniet je van allerlei activiteiten. Ook is de opbouw van het Zomerstadion in Utrecht in volle gang. Hier spelen van 5 t/m 8 september de beste beachvolleybal teams uit binnen- en buitenland het Queen & King of the Court toernooi. Deze speciale editie The Ultimate Mashup belooft een waar spektakel te worden! Meer informatie of tickets kopen? Kijk op kingofthecourt.com.

Wedstrijdschema & Uitslagen

Volgt later

Volgt later

Partners

 
 

Foto & Video