Beleef een dagje strand in jouw stad! Tijdens het Pinksterweekend (18, 19 en 20 mei 2024) vindt de BetCity Eredivisie Beach plaats in Heerlen! Het evenement is gratis en toegankelijk voor iedereen. Of je nu komt om de topspelers in actie te zien, zelf wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon wilt genieten van de sfeer, iedereen is welkom!


WEDSTRIJDSCHEMA & UITSLAGEN

FOTO‘S & VIDEO’S

Locatie

Het kloppende hart van het evenement is het officiële wedstrijdveld, waar zowel Nederlandse topspelers als veelbelovende talenten strijden om de overwinning. Buiten het wedstrijdveld vind je een bruisende festivallocatie, waar je kunt genieten van een relaxte sfeer en allerlei activiteiten. Kom en ervaar de perfecte mix van topsport en ontspanning!

Hier moet je zijn!

Pancratiusplein 1
6411 JZ Heerlen

Bereikbaarheid
Kom je met het openbaar vervoer? Het plein ligt op acht minuten lopen vanaf station Heerlen.
Als je liever met de auto reist, kan je de auto parkeren bij Q-Park Putgraaf of Q-Park Raadhuisparking.

Wat is er nog meer te beleven?

Combineer het bekijken van de Eredivisie Beach met een bezoek aan het centrum van Heerlen. Zo vind je hier vele modezaken en warenhuizen, leuke kleine boetiekjes, aparte zaakjes en speciale markten. Meer zin in een wandeling? Kies dan voor een vier kilometer lange wandelroute langs indrukwekkende muurschilderingen en kleinere verborgen schatten van de stad.

Wedstrijdschema & Uitslagen

Volgt later

Volgt later

Partners

 

Foto & Video