Altijd al deel willen uitmaken van Team Sportworx tijdens een van de speelsteden van de Eredivisie Beachvolleybal Tour? Dit is je kans! We hebben jouw hulp als vrijwilliger nodig om er in elke stad een onvergetelijke ervaring van te maken voor zowel bezoekers als spelers.

Hoe ziet jouw dag eruit als vrijwilliger?

Tijdens deze nationale tour door heel Nederland kan jij verantwoordelijk zijn voor het tellen van de wedstrijden, de preparatie van het speelveld of als rechterhand van de spelers: ballenroller! Bovendien krijg je de kans om spelers te vervoeren tussen het hoofd- en de bijvelden. Wil je meer weten over hoe een dag er voor jou uitziet als vrijwilliger of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij andere events van Sportworx? Hier vind je meer informatie.

Meld je nu aan!

Ben jij enthousiast om komend seizoen een ​​dag, weekend of misschien wel meerdere weekenden op rij deel uit te maken van onze organisatie en deze unieke ervaring te beleven tussen de nationale top? Aarzel dan niet en meld je aan door op onderstaande button te klikken. Vergeet ook niet je vrienden en teamgenoten mee te nemen, zodat jullie samen een sportieve en gezellige dag kunnen beleven!

Kom je met je (sport/studenten)vereniging?

Lijkt het je leuk om samen met je vriendengroep of studentenvereniging ons team te versterken? Neem dan contact op via vrijwilligers@sportworx.nl. Wij denken graag met jullie mee!

Hopelijk verwelkomen wij jou binnenkort met de voeten in het zand om deze geweldige ervaring met jou te delen!

Heb je vragen? Mail dan naar vrijwilligers@sportworx.nl.

De gedragscode is hier te vinden.