Beleef een dagje strand in jouw stad! Op 29 en 30 juni 2024 vindt de BetCity Eredivisie Beach plaats in Almelo! Het evenement is gratis en toegankelijk voor iedereen. Of je nu komt om de topspelers in actie te zien, zelf wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon wilt genieten van de sfeer, iedereen is welkom!


WEDSTRIJDSCHEMA & UITSLAGEN

FOTO‘S & VIDEO’S

Locatie

Het kloppende hart van het evenement is het officiële wedstrijdveld, waar zowel Nederlandse topspelers als veelbelovende talenten strijden om de overwinning. Buiten het wedstrijdveld vind je een bruisende festivallocatie, waar je kunt genieten van een relaxte sfeer en allerlei activiteiten. Kom en ervaar de perfecte mix van topsport en ontspanning!

Waar moet je zijn?

Center court:
Marktplein 1
7607 HL Almelo

Side courts:
Koornmarkt 1, 7607 HZ Almelo
Stationsstraat, 7607 GX Almelo

Bereikbaarheid
Reis je met het openbaar vervoer? Het Marktplein ligt op tien minuten lopen vanaf station Almelo.
Kom je liever met de auto? Parkeren kan bij Parkeergarage StadsBaken.

TeamNL Sport Experience in Almelo

Met de TeamNL Sport Experience krijg jij de kans om te sporten als TeamNL! Doe mee aan allerlei toffe activiteiten: van crossen over een pumptrack en je handbal skills trainen tot smashen tegen de volleybal smashmeter, sprinten over de atletiekbaan en nog veel meer. Het programma is heel divers en voor alle leeftijden. Bekijk het TeamNL Sport Experience programma hier.

Wat is er nog meer te beleven?

Dit weekend draait het in Almelo naast beachvolleybal, ook om Zomers Almelo! Ontdek diverse wateractiviteiten, zoals kanoën en suppen, naast tal van andere sportieve festiviteiten. Voor de kleintjes is er een kinderrommelmarkt en voor alle bezoekers is er live muziek op onder andere een drijvend podium, terwijl je geniet van een hapje en drankje.

Wedstrijdschema & Uitslagen

Volgt later

Volgt later

Partners

 
 

Foto & Video