Beleef een dagje strand in jouw stad! Op 6 en 7 juli 2024 vindt de BetCity Eredivisie Beach plaats in Amersfoort! Het evenement is gratis en toegankelijk voor iedereen. Of je nu komt om de topspelers in actie te zien, zelf wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon wilt genieten van de sfeer, iedereen is welkom!


WEDSTRIJDSCHEMA & UITSLAGEN

FOTO‘S & VIDEO’S

Locatie

Het kloppende hart van het evenement is het officiële wedstrijdveld, waar zowel Nederlandse topspelers als veelbelovende talenten strijden om de overwinning. Buiten het wedstrijdveld vind je een bruisende festivallocatie, waar je kunt genieten van een relaxte sfeer en allerlei activiteiten. Kom en ervaar de perfecte mix van topsport en ontspanning!

Hier moet je zijn!

Disketteweg 10
3821 AR Amersfoort

Bereikbaarheid
Reis je met het openbaar vervoer? Het sportveld ligt op vijf minuten lopen vanaf station Amersfoort Schothorst.
Kom je liever met de auto? Parkeren kan bij P+R Amersfoort/Station Schothorst.

Dit is er nog meer te beleven!

Tijdens het Eredivisie Beach weekend organiseert Sportivate een Breedtesport Week voor jong en oud, vol sportieve activiteiten! Maar er is meer: Amersfoort, uitgeroepen tot beste stad van Europa, biedt een overvloed aan culturele schatten. Verken de historische gebouwen en monumenten, waaronder de indrukwekkende Koppelpoort, de majestueuze Lieve Vrouwetoren en de schilderachtige Muurhuizen.

Wedstrijdschema & Uitslagen

Volgt later

Volgt later

Partners

 

Foto & Video