Beleef een dagje strand in jouw stad! Op 3 en 4 augustus 2024 vindt de BetCity Eredivisie Beach plaats in Arnhem! Het evenement is gratis en toegankelijk voor iedereen. Of je nu komt om de topspelers in actie te zien, zelf wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon wilt genieten van de sfeer, iedereen is welkom!


WEDSTRIJDSCHEMA & UITSLAGEN

FOTO‘S & VIDEO’S

Locatie

Het kloppende hart van het evenement is het officiële wedstrijdveld, waar zowel Nederlandse topspelers als veelbelovende talenten strijden om de overwinning. Buiten het wedstrijdveld vind je een bruisende festivallocatie, waar je kunt genieten van een relaxte sfeer en allerlei activiteiten. Kom en ervaar de perfecte mix van topsport en ontspanning!

Hier moet je zijn!

Center court:
Markt 11

6811 CG Arnhem

Side court:
Sportcentrum Valkenhuizen,

Beukenlaan 15, 6823 MA Arnhem

Bereikbaarheid
Reis je met het openbaar vervoer? Het marktplein ligt op tien minuten lopen vanaf station Arnhem Centraal of op twee minuten loopafstand vanaf bushalte Eusebiuskerk.
Kom je liever met de auto? Parkeren kan bij Parkeergarage Rozet.

Dit is er nog meer te beleven!

Ontdek een wereld vol sportiviteit in Arnhem van 31 juli tot en met 17 augustus! In deze weken rondom de Eredivisie Beach komt de TeamNL Sport Experience tot leven, waarbij elke dag een ander sportthema centraal staat. Doe mee aan allerlei toffe activiteiten: van crossen over een pumptrack en je handbal skills trainen tot smashen tegen de volleybal smashmeter, sprinten over de atletiekbaan en nog veel meer. Bekijk het TeamNL Sport Experience programma hier.

De afsluiter van het spektakel is de strijd om de Europese titel. Vanaf 13 augustus kun je vijf dagen lang genieten van het EK Beachvolleybal in Arnhem. De (halve) finale zal plaatsvinden in Den Haag.

Wedstrijdschema & Uitslagen

Volgt later

Volgt later

Partners

 
 

Foto & Video