Wie aandachtig naar de podiumfoto’s van de BetCity Eredivisie Beach heeft gekeken, zal het niet zijn ontgaan: dit seizoen worden de beste beachvolleyballers van ons land in het zonnetje gezet met onder ander een prachtige houten skyline van de betreffende speelstad. WoodWideCities, het bedrijf achter deze verfijnde designs met oog voor detail, brengt hiermee met passende trots een eerbetoon aan de deelnemers van Nederlands hoogst aangeschreven beachvolleybal tour.

WoodWideCities onderscheidt zich met zijn verfijnde houten skylines, die elke stad verrijken met een gevoel van lokale trots en identiteit. Met aandacht voor detail wordt elke skyline met zorg en precisie ontworpen en geproduceerd, waarbij iconische gebouwen en silhouetten van steden tot in de fijnste nuances worden geïllustreerd. Tijdens de BetCity Eredivisie Beach treden deze skylines op unieke wijze voor het voetlicht. De skylines zullen namelijk als prijzen worden uitgereikt en zijn hiermee een blijvende herinnering.

Ruben Penninga, beachvolleyballer bij Beachvolleybal Team Nederland en gouden medaillewinnaar in Apeldoorn, deelt dat hij de skyline een bijzondere plek heeft gegeven in zijn ouderlijk huis: ”De prijs is een prachtig aandenken aan ons succes in Apeldoorn. WoodWideCities heeft echt iets moois gemaakt met deze gedetailleerde houten skyline. Het heeft een speciaal plekje gekregen bij mijn ouders thuis, en elke keer als ik hen bezoek, zal het me herinneren aan de winst in Apeldoorn. Ik kijk er naar uit om hier nog meer mooie herinneringen aan toe te voegen!”

De skylines van WoodeWideCities zullen dit seizoen zowel tijdens de BetCity Eredivisie Beach als de BetCity Queen & King of the Court National Series worden uitgereikt aan alle spelers en speelsters op het podium. Benieuwd geworden naar alle mooie designs? Neem dan een kijkje op woodwidecities.com.

Bekijk ook eens