Dirk Boehlé en Steven van de Velde hebben ook de Eredivisie Beachvolleybal Tour in Sint Anthonis op hun naam geschreven. In de finale versloegen ze wederom Sven Vismans en Jannes van der Ham. Nu lieten ze die twee zelfs kansloos: 21-16 en 21-9. Dirk na de finale: ,,We speelden foutloos. Onze side-out was top en ons basisniveau is hoog.”

Dirk en Steven lieten in het zonnige Sint Anthonis hun klasse zien. Ze wonnen voor de derde keer op rij in de eindstrijd van Sven en Jannes en deden dat nu vol overtuiging. ,,Dit voelt heel goed, de derde winst op rij en dan zo dik. Het liep echt lekker en ze kwamen niet onder onze druk uit,” zo blikte Dirk terug op de finale. ,,We delen hier echt wel een harde tik uit aan die twee. Wat het verschil is tussen ons? Ik denk dat wij super netjes spelen, eigenlijk foutloos. En de servicedruk van Steven is geweldig en als ze wel over zijn blok heen komen, zit ik er achter. Het liep top.”

Dirk kijkt na drie zeges op rij uit naar het toernooi van volgende week in Utrecht. Dan doen de twee topteams van Beachvolleybal Team Nederland ook mee en een Australisch duo en een Oostenrijks topteam. ,,Op naar volgende week, in Utrecht kunnen we gaan kijken waar we staan. Dan doen er echte topteams mee. Een mooie test voor ons. We willen graag weer richting de internationale tour, dan vormt de eredivisie in Utrecht een mooi voorproefje. Ik ben zeer benieuwd naar wat we daar kunnen.”

 

Bekijk ook eens