Op het strand van Vlissingen zetten Jannes van der Ham en Thijs Nijeboer vandaag wederom hun goede start voort. De twee talenten verrassen al een aantal weken niet alleen het publiek, maar ook zichzelf.
Ook vandaag kwalificeren de twee mannen zich voor de kwartfinale van morgenochtend.

Het duo Van der Ham/Nijeboer, dat pas sinds de start van dit seizoen samen speelt, presteert naar eigen zeggen ook boven verwachting; “De prestaties die we nu neerzetten hadden we eigenlijk als doelstelling voor het einde van het seizoen,” vertelt Nijeboer. Al 3x wisten zij de finale van de DELA Eredivisie Beach te halen.

Ambitieus als de mannen zijn, kijken ze al vooruit: “Onze ambitie is om meerdere World Tour toernooien te spelen,” zegt Jannes van der Ham. Om daar naartoe te werken hebben de mannen een strikt programma opgesteld. Ze hebben een professioneel team om zich heen verzameld en ze maken vele trainingsuren onder begeleiding van Casper Groenhuijzen. Een crowd funding actie is opgestart om dit alles te kunnen financieren en zo hun ambities waar te maken. Je kan de mannen hier steunen.

Volgens Thijs Nijeboer is het geheim achter de goede resultaten het feit dat ze elkaar beter laten spelen; “Jannes is echt goed in het blokkeren van harde ballen, dan hoef ik alleen nog maar de shotjes eruit te lopen en daar ligt toevallig mijn specialiteit.” Jannes voegt hier aan toe dat de communicatie tussen de twee erg goed verloopt, ze veel tegen elkaar kunnen zeggen elkaar volledig accepteren.

Dit weekend wil het duo wederom de finale spelen. “Maar ditmaal is het goud voor ons,” sluit Nijeboer lachend af.

Bekijk ook eens