De prestaties van Beachteam Feldkamp/Nijland laten de laatste weken een stijgende lijn zien. Na een lastige start van het seizoen begint hun spel steeds stabieler te worden en wisten ze vandaag in Groningen een ticket voor de kwartfinale veilig te stellen. Tijdens de DELA Eredivisie Beach in Groningen werden zij na 2 overwinningen poulewinnaar.

Plezier en gezelligheid staan bij de 2 mannen hoog in het vaandel. Daar maken zijn ook direct hun kracht van. ‘’De balans tussen enthousiasme in ons spel en het bewaren van rust in ons spel, dat is ons sterke punt,’’ aldus Tom Feldkamp.

‘’We weten al langer dat we kansen kunnen creëren en dat komt er gelukkig nu ook uit,’’ vertelt Tom Feldkamp. De mannen zijn er blij met het resultaat van vandaag. De ambitie die zij hebben is om een podiumplek te halen tijdens de DELA Eredivisie Beach.

Met een plek in de kwartfinale zijn ze op de goede weg, morgenochtend spelen ze voor een plek in de halve finale. Om 09.50u spelen zij tegen Rik Damen en Casper Haanappel.

Bekijk ook eens