Zonder ook maar één setje af te staan beklommen Laura Bloem en Jolien Sinnema de hoogste trede van het podium in Heerenveen. Team BoeBoe pakte voor de 2e keer dit seizoen het goud bij de mannen.

Voor de dames van BTN, Jolien Sinnema en Laura Bloem, was de DELA Eredivisie Beach in Heerenveen het eerste Eredivisie toernooi van het seizoen. Na een aantal toernooien in het Buitenland startte de twee dames vanochtend in de kwartfinale in Heerenveen.

Na twee overtuigende 2-0 overwinningen stonden zij in de finale tegenover de kampioenen van de DELA Eredivisie Beach in Utrecht van afgelopen weekend, Emi van Driel en Raisa Schoon. Het sterke optreden van beide BTN dames resulteerde ook hier in een overtuigende 2-0 zege en het goud in Heerenveen.

Het brons was voor Katja Stam en Julia Wouters na een 2-0 zege op Mexime van Driel en Iris Reinders.

Ook bij de mannen is het ieder weekend weer de vraag, wie neemt het goud mee naar huis?

De winnaars van het eerste DELA Eredivisie weekend in Breda, Jasper Bouter en Ruben Penninga, gaven vandaag hun finale plek af aan Thijs Nijeboer en Jannes van der Ham. Ook in de wedstrijd om het brons trokken eerstgenoemde aan het kortste eind, Mees Blom en Yorick de Groot waren met 2-0 te sterk.

Thijs Nijeboer mocht zijn finale spelen tegen goede vriend Stefan Boermans. Gisteren nog, stonden ze tegenover elkaar in de voorrondes. Hier ging Thijs er met de winst vandoor, maar dat liet Stefan geen tweede keer gebeuren. Samen met zijn partner Dirk Boehlé, ook wel bekend als team BoeBoe, waren zij in de finale met 2-0 te sterk. Goud voor team BoeBoe in Heerenveen.

Bekijk ook eens