De DELA Eredivisie Beach heeft een aantal zeer betrokken sponsoren, die op hun manier bijdragen aan het succes van de DELA Eredivisie Beach door het hele land. Er wordt op bijzondere wijze samengewerkt, zo levert Powerplay Beach Eyewear zonnebrillen voor de spelers, drinken spelers O2Life water en rijden auto’s van Verkerk Volvo spelers rond.

DELA is als hoofdsponsor ook de naamgever van de eredivisie. Maar veel sponsoren werken op hun unieke manier mee om de nationale tour tot een succes te maken. Veel van de spelers in de DELA Eredivisie Beach dragen zonnebrillen van Powerplay Beach Eyewear, een gloednieuw zonnebrillen merk uit Nederland. Het bedrijf is geïnspireerd door het krachtige spel waarmee Brouwer en Meeuwsen wereldkampioen werden in Polen. De brillen zijn sterk, lichtgewicht en betaalbaar. Spelers in de DELA Eredivisie Beach dragen ze dan ook graag.

Elke speelronde zijn er fysiotherapeuten aanwezig van Medicort. Medicort is de specialist op het gebied van (top)sport-fysiotherapie en biedt sportspecifieke totaal zorg aan (top)sporters. Tijdens de DELA Eredivisie Beach hebben ze het erg druk, soms moeten ze bij een blessure het veld op voor directe hulp, maar ook de masseertafel wordt veel bezocht door de beachvolleyballers. Alles om zo sterk mogelijk te starten aan de volgende wedstrijd.

Drinken moet je genoeg doen tijdens het sporten en dat doen de helden van de DELA Eredivisie Beach dan ook veel. Sponsor O2Life levert flesjes water in vier smaken: Lemon&Grapefruit, Orange&Citrus, Apple&Kiwi en Red Fruit Cranberry. O2Life is een superfrisse dorstlesser om overal te drinken. Gemaakt van 100% natuurlijk mineraalwater waar extra zuurstof aan toegevoegd is. Dat kan net dat beetje extra energie opleveren.

Ook goed eten is belangrijk voor een topsporter, daar zorgt sponsor Oseven voor. Met geweldige catering komen de spelers niks tekort. Gala is de trotse balsponsor van de DELA Eredivisie Beach, alle toernooien worden gespeeld met de Gala Beach Smash Plus. Simpel, een Nederlandse aanbieder van low-cost sim-only-abonnementen voor mobiele telefonie, is ook sponsor van de tour.

Dankzij de auto’s van Verkerk Volvo zijn de spelers elk weekend op tijd van de ene speellocatie naar de andere. Het familiebedrijf heeft viervestigingen en is meer dan 55 jaar actief in Utrecht en omgeving. Als laatste is er een samenwerking met STAR by GL, het kledingmerk dat de topjes en shirtjes van de spelers levert en ook de crew heeft kleding van dat merk aan.

Bekijk ook eens