De volgende stop van de DELA Eredivisie Beach belooft wederom een spektakel te worden. Niet alleen door de deelname van lokale helden en internationale topteams, de entourage en ambiance zoals verwacht in Vlissingen draagt hier ook zeker aan bij. Boulevard Evertsen in Vlissingen is komend weekend het toneel voor de Zeeland Beach Classics, waar de DELA Eredivisie Beach een onderdeel van is.

Topsport, food, business en entertainment is hoe de Zeeland Beach Classics worden omschreven. 200 (inter)nationale topsporters verdeeld over meerdere sporten verzamelen zich op het stadsstrand van Vlissingen, waaronder uiteraard een hele hoop interessante Beach volleyballers.

Kijkend naar het deelnemersveld van de mannen, belooft het opnieuw een weekend te worden met spanning en spektakel, fantastische rally’s en hoog niveau Beach volleybal. De Zeeuwse Dirk Boehlé keert samen met partner Stefan Boermans terug naar zijn thuishaven, maar ook het Belgisch Topteam Tom van Walle en Dries Koekelkoren speelt wederom op Nederlandse bodem. Het internationale geweld komt niet alleen vanuit België. De Braziliaanse beachvolleybal legende Harley Marques Silva is samen met zijn partner Luciano Ferreira de Paula aanwezig tijdens de DELA Eredivisie Beach in Vlissingen.

Bij de vrouwen verschijnen oud Olympiër Sophie van Gestel en partner Marloes Wesselink wederom aan de start van de DELA Eredivisie Beach. Katja Stam en Julia Wouters, sinds deze week een zilveren World Tour medaille rijker, gaan dit weekend ook de strijd aan om een podiumplek. Ook Emma Piersma en Pleun Ypma gaan op zoek naar een volgende medaille.

Kortom, opnieuw een weekend met hoog niveau beachvolleybal, internationale invloeden en vele kanshebbers voor een podiumplek.

Bekijk ook eens