Het is een mooie traditie die ook tijdens de vernieuwde Eredivisie Beachvolleybal Tour in ere wordt gehouden. Tijdens het pinksterweekend wordt er gespeeld in het Brabantse Sint Anthonis. De twee beachvolleybalvelden liggen naast de vele grasvelden, waar gestreden wordt op het beroemde en befaamde pinkstertoernooi. Michelle Stiekema heeft er veel zin in. ,,We hebben veel goede herinneringen aan het toernooi.”

Michelle kreeg samen met haar partner Danielle Remmers de wildcard voor het eredivisie toernooi in het Brabantse dorp. ,,We houden enorm van het spelletje en spelen nog ontzettend graag en zeker samen,” zo vertelt Michelle over de deelname. ,,We maken er altijd een gezellig, lang weekend van en genieten van beachvolleybal. Dit was voor ons de eerste mogelijkheid dit seizoen om te spelen, dus we zijn blij met de wildcard.”

In 2016 veroverden Michelle en Danielle, die in 2015 nog op het WK in eigen land in actie kwamen, de titel in Sint Anthonis. ,,We hebben sowieso veel goede herinneringen aan het Anthonis. van eerdere jaren. We komen uit Brabant, maar het voelt niet echt als een thuiswedstrijd.”

Michelle is erg benieuwd naar wat ze met haar maatje kan presteren op hun eerste toernooi van het seizoen. ,,We verwachten dit jaar echt niet veel, we hebben niet veel in het zand gestaan. We sporten wel veel, maar het beachen gaat voor ons nu pas een beetje beginnen. We gaan het dus gewoon wedstrijd voor wedstrijd bekijken en vooral genieten.”

Bekijk ook eens