Drie DELA Eredivisie Beach stops en het NK gehad, nog drie haltes te gaan in de tour van 2020. De strijd zal zaterdag in alle hevigheid losbarsten op de beachvolleybalvelden van Sportstad Heerenveen. Raïsa Schoon en Katja Stam zijn hét te kloppen team, zij wonnen tot nu toe alles. Sanne Keizer en Madelein Meppelink azen op revanche. Bij de mannen een sterk deelnemersveld met Brouwer/Meeuwsen en de Belgen Koekelkoren/Van Walle. Wie zal daar met de zege aan de haal gaan?

Sanne Keizer en Madelein Meppelink zijn gebrand op het winnen van een DELA Eredivisie Beach toernooi. In drie finales werden ze geklopt door Stam en Schoon, ook op het DELA NK Beach was dat het geval. De onderlinge strijd neemt toe, de gretigheid om te winnen ook. Maar er liggen meer concurrenten op de loer. Wat te denken van de zusjes Emi en Mexime van Driel, de nummer 4 van zowel het reguliere NK als het NK King of the Court afgelopen weekend. Ook andere jonge teams van Beach Team Nederland kloppen aan de deur. Dat wordt smullen! Bekijk hier het volledige deelnemersveld.

Met Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen voor het eerst samen bij de Eredivisie mag je zeggen dat het toernooi in Heerenveen een prachtig affiche heeft. Ook onze zuiderburen Dries Koekelkoren en Tom van Walle zijn erbij, zij bereiden zich voor op King of the Court dat van 9 tot en met 12 september op het jaarbeursplein in Utrecht wordt gespeeld.

Maar zijn zij opgewassen tegen gelegenheidsduo Yorick de Groot en Steven van de Velde? Of zullen de winnaars van de wildcard voor King of the Court, Dirk Boehlé en Mart van Werkhoven, roet in het eten gooien? Zie hier wie er nog meer meedoen in Heerenveen.

Bekijk ook eens