Beachvolleybal seizoen afgetrapt en afgesloten met de BetCity Queen & King of the Court National Series

12 t/m 14 mei wordt in Breda het Nederlands Kampioenschap Queen & King of the Court gespeeld. Niet alleen de start van een nieuw beachvolleybal seizoen, maar ook van de BetCity Queen & King of the Court National Series. Het is voor het tweede jaar op rij dat de snellere en meer urban-variant van het beachvolleybal een eigen losstaande tour kent. 

De complete nationale tour van de BetCity Queen & King of the Court kent vier stops, inclusief het Nederlands Kampioenschap. Overige speelsteden zijn Zutphen, Tilburg en Rotterdam. 1 en 2 juli wordt er in Zutphen gespeeld. Er is bewust gekozen om deze evenementen zo min mogelijk te verwikkelen in de competitie van het reguliere beachvolleybal. Een nadrukkelijke wens van de spelers en speelsters waarnaar is geluisterd door organisator Sportworx.

Los van een mooie Nationale titel is er ook een ander mooie beloning om voor te spelen op het Nederlands Kampioenschap in Breda. Er valt namelijk een ticket te verdienen voor het kwalificatietoernooi van de BetCity Queen & King of the Court Royal Championships in Rotterdam deze zomer. De ranking punten van deze National Series Queen & King of the Court tellen niet mee in de berekening van de Nationale Beach Competitie.

Bekijk ook eens