Het BetCity Nederlands Kampioenschap beachvolleybal vindt dit jaar plaats van 30 augustus t/m 1 september in het schilderachtige Kijkduin. Het NK, dat traditioneel in Scheveningen wordt gehouden, verplaatst zich dit jaar voor het eerst van de iconische boulevard naar de vernieuwde kustlijn van Kijkduin.

Het Nederlands Kampioenschap is hét hoogtepunt van de Nederlandse beachvolleybal kalender en heeft jarenlang duizenden fans naar het beachstadion aan de boulevard van Scheveningen getrokken. Dit jaar markeert een nieuwe fase, waarbij Kijkduin zijn potentieel toont als een sportieve hotspot. De afgelopen twee jaar heeft Kijkduin een grondige renovatie ondergaan en is nu klaar om nieuwe toeristen en sportliefhebbers te verwelkomen. De verbeterde infrastructuur en moderne voorzieningen maken het een aantrekkelijke bestemming voor zowel sportevenementen als toeristen.

Mogelijk medaillewinnaars gratis in actie zien
De beste beachvolleyballers van Nederland zullen strijden om de felbegeerde Nederlandse titel. Dit jaar is extra bijzonder, aangezien het toernooi direct volgt op de Olympische Spelen en het  Europees Kampioenschap beachvolleybal. Dit betekent dat bezoekers de kans krijgen om mogelijk medaillewinnaars op deze prestigieuze toernooien gratis in actie te zien.

Een week vol sport en plezier
Het BetCity Nederlands Kampioenschap beachvolleybal staat niet op zichzelf. Dankzij de samenwerking met het Summer Life Beach Circuit ligt het strand vol met velden waar bezoekers zelf een balletje kunnen slaan. Heel beachvolleyballend Nederland stroomt dit weekend uit naar Kijkduin. De combinatie van topsport en recreatieve mogelijkheden zorgt voor een unieke sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. Het belooft een spektakel te worden dat bezoekers niet snel zullen vergeten.

Bekijk ook eens