De beste beachvolleybal atleten horen te spelen op het best samengestelde zand, iets wat ze bij Agterberg b.v. maar al te goed weten. Al sinds jaar en dag leveren zij het zand voor vele grote beachvolleybal evenementen in Nederland, georganiseerd door Sportworx. Ook voor seizoen 2023 zijn de twee partijen een samenwerking overeengekomen, waarbij Agterberg zorgdraagt voor het zand bij maar liefst acht tour stops.

 Kenneth Verwaal, projectleider van de Eredivisie Beach, ziet deze samenwerking als een kwaliteitsimpuls aan zijn tour: ‘’Agterberg levert al jaren het beste zand voor alle sporters bij onze evenementen en locaties in Utrecht. Ik ben blij dat we deze samenwerking nu breder hebben kunnen trekken naar acht van onze tour stops. De samenstelling van Agterberg Beachzand zorgt ervoor dat blessures en schaafwonden zo veel mogelijk worden voorkomen. Onder alle weersomstandigheden behoudt het de juiste speeleigenschappen. De kwaliteit die Agterberg levert, niet enkel in het zand maar ook in de uitvoering van de werkzaamheden, draagt bij aan het doel om de BetCity Eredivisie Beach naar een hoger niveau te tillen. Waarbij we voor zowel de sporter, als bezoeker de tofste locaties creëren voor de ultieme belevening.’’

Gisteren is het zand gestort en zijn de velden vlak getrokken op één van de mooiste locaties van de tour. In de oudste stad van Nederland, Nijmegen, aan de Waalkade wordt dit weekend gespeeld door de Nederlandse top. Of het een spektakel gaat worden zal dit weekend blijken, de velden liggen er in ieder geval prachtig bij.

Bekijk ook eens