Van 30 augustus t/m 1 september 2024 vindt het NK Beachvolleybal plaats in Kijkduin! Het evenement is gratis en toegankelijk voor iedereen. Of je nu komt om de topspelers in actie te zien, zelf wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon wilt genieten van de sfeer, iedereen is welkom!

De beste beachvolleyballers van Nederland zullen strijden om de felbegeerde Nederlandse titel. Dit jaar is extra bijzonder, aangezien het toernooi direct volgt op de Olympische Spelen en het Europees Kampioenschap beachvolleybal. Dit betekent dat bezoekers de kans krijgen om mogelijk medaillewinnaars op deze prestigieuze toernooien gratis in actie te zien.


WEDSTRIJDSCHEMA & UITSLAGEN

FOTO‘S & VIDEO’S

Locatie

Het kloppende hart van het evenement is het officiële wedstrijdveld, waar zowel Nederlandse topspelers als veelbelovende talenten strijden om de overwinning. Buiten het wedstrijdveld vind je een bruisende festivallocatie, waar je kunt genieten van een relaxte sfeer en allerlei festiviteiten. Kom en ervaar de perfecte mix van topsport en ontspanning!

Het BetCity Nederlands Kampioenschap beachvolleybal staat niet op zichzelf. Dankzij de samenwerking met het Summer Life Beach Circuit ligt het strand vol met velden waar bezoekers zelf een balletje kunnen slaan. Heel beachvolleyballend Nederland stroomt dit weekend uit naar Kijkduin. De combinatie van topsport en recreatieve mogelijkheden zorgt voor een unieke sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. Het belooft een spektakel te worden dat bezoekers niet snel zullen vergeten.

Wedstrijdschema & Uitslagen

Volgt later

Volgt later

Partners

 
 

Foto & Video